معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت: گفت: ضریب تخت بیمارستانی به جمعیت در همدان با توجه به شرایط کنونی نیاز به افزایش است و امید میرود در افق پیش رو شرایط مناسب در این شاخص فراهم شود.
رضا طهماسبی گفت: سه میلیون مورد خدمت شامل سرپایی، درمان، آزمایشگاه، نیمه نخست امسال توسط ۱۶ بیمارستان بخش دولتی ارائه شده است که با احتساب خدمات بخش خصوصی به هشت میلیون میرسد.
او گفت: میزان مرگ و میر بیماران در بیمارستانهای دولتی همدان طی ۶ ماهه امسال زیر یک درصد است و بیش از ۹۹ درصد افراد پس از دریافت خدمات درمانی ترخیص شدند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت: میزان مرگ و میر بیماران بستری در بخش سی. سی. یو زیر پنج درصد و آی. سی. یو نیز ۲.۲ درصد است.
طهماسبی گفت: هم اینک در بیشتر شهرستانها پزشک متخصص رادیولوژی، جراح زنان پزشک متخصص قلب و داخلی مستقر است.
او با اشاره به فعالیت بیمارستان اکباتان از هفته جاری، گفت: بیمارستان اکباتان با ۲۷۰ تخت بیمارستانی دارای ۶ طبقه درمانی و ۲ طبقه برای دستیاران و سه طبقه الحاقی برای مباحث اداری است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت: این بیمارستان دارای ۱۸۸ تخت برای بستری عادی، ۲۷ تخت ایزوله،۲۷ تخت اورژانس، ۱۸ تخت ان. آی. سی. یو یک و ۶ تخت در ان، آی سی یو ۲، پی آی سی یو ۱۴ تخت، سی. سی. یو ۹ تخت است.
معاون توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان هم گفت: برای بهره برداری از بیمارستان اکباتان شهر همدان ۱۰ هزار میلیارد ریال هزینه شده است.
بابک یوسفی گفت: یک هزار و ۲۰۰ میلرارد ریال دیگر در قالب مالی و اجناس برای تجهیز این بیمارستان هزینه شده است.
او گفت: با وجود قرار گیری بیمارستان اکباتان در مکانی پر تردد، اما ۲۳۲ جای پارک در محوطه بیمارستان برای مراجعان پیش بینی شده و از ظرفیت محوطه مرکز بهداشت نیز برای پارک وسیله نقلیه افرادی که برای ملاقات بیماران مراجعه میکنند استفاده میشود